Tyverialarmer – Vær på forkant og send tyven i det røde flet

Alarm til hjemmet

Vær på forkant og få en alarm installeret i hjemmet, før tyven kommer på besøg.

Som en større del af  emnet “tyverisikring af hjemmet” kommer vi ikke udenom markedet for tyverialarmer. Tyverialarmer, er et stort og uoverskuelig marked for mange. Der er flere forskellige løsninger for dig som boligejer/lejere og desværre ofte noget, der bliver installeret når man har haft besøg første gang .

Heldigvis behøver du ikke være kende til alle de tekniske detaljer og derfor fokusere vi mere på hvilken løsning der kunne passe dig bedst og hvordan tyven påvirkes og hvilke fordele det har under et indbrud.

 

Tyverialarmer uden abonnement: Hvis alarmen er uden abonnement er det ikke tilkoblet et vagtselskab. I stedet er det ofte koblet sammen med ejerens og muligvis flere af naboernes mobiler, der selv skal alarmere politiet efter tyverialarmen er aktiveret.
Du har altså den ulempe, at udrykningen vil blive langsommere, men til gengæld er det også en billigere løsning end hvis du vælger en løsning med abonnement. Vi er gået mere i dybden med forskellige alarmer uden abonnement her.

Tyverialarmer med abonnement: Alarmeringen går direkte til et vagtselvskab eller politiet selv, der hurtigt kan være fremme ved huset. Det har dog den økonomiske ulempe, at et abonnement er krævet. Læs mere om tyverialarmer med abonnement her og se også fordelene hertil.

 

Tyverialarmer er aldrig stærkere end det svageste led. Er løsning ”tyverialarm uden abonnement” valgt, afhænger politiets udrykningstid, af hvor hurtige modtagerne er til at reagere.
Gør-det-selv kan være godt og billigt, men sådanne løsninger bliver ofte ikke gennemtestet og giver derfor ikke det korrekte signal, når det gælder. Vær der for sikker og test din løsning igennem flere gange, så du ikke kommer hjem til et tomt hus.

Hertil kan løsninger med kamera, røgkanon, sirene øge sandsynligheden for, at indbruddet bliver til en fiasko,  grundet en effektiv tyverialarm.
Kig dig godt for, når du skal vælge den løsning der matcher dine krav.

Om du vælger den ene eller anden løsning, er op til dig. Vigtigt er det, at du afstemmer dine behov med den løsning som du har brug for. Sæt dig godt ind i de forskellige løsninger og få den tyverialarm du har behov for!

 

Tyven påvirkes af tyverialarmer

Den første indikation af, at der er installeret et alarmsystem i din bolig er, at du tydelig gør opmærksom på det, i hele huset på døre og vinduer. Klistermærkerne gør, at opmærksomheden skærpes og allerede her fravælges din bolig muligvis.

Vælges et indbrud at begås, giver den høje genkendelige tone et signal til omgivelserne om, at der begås indbrud. Udover at gøre naboer opmærksomme, gør de høje toner, at tyven stresses hvilket ofte medføre at personen begår unødige fejl eller, at tyven ikke får alt med fra boligen.
En tyverialarm sikre ikke, at du ikke får indbrud, hvis værdien af inventaret er højt eller let omsætteligt. Alligevel gør det ofte, at tyven alligevel vælger en anden bolig, da risikoen for at blive snuppet er for høj.

 

Indbrud - start udefra

Et indbrud starter udefra og hække og buske kan gemmen selv den største tyv

Forebyggende

Som nævnt. Tyverialarmer forhindre ikke, at der ikke brydes ind i hjemmet, men er ofte stærk forebyggende. Forebyggelse er nu det bedste. Stil dig selv det spørgsmål. Hvis du skulle bryde ind i dit eget hjem, hvad skulle der så til, for at det blev for besværligt? Jo mere besværligt eller risikofyldt du finder det, jo mere besværligt finder tyven det også. Din tyverialarm er derfor kun en forbyggende løsning, men kan også være hvad du har brug for.

Husk, at et indbrud starter udefra og det bør du også have i tankerne, når du overvejer hvilken effekt det vil have på dig i en indbrudssituation.

 

Snak med forsikringen om tyverialarmer

Er du i tvivl om hvilken løsning der passer til din bolig, er du hjulpet godt på vej, med et opkald til forsikringen. Kan de ikke hjælpe eller stille dig videre, så kontakt et professionel firma.
Kontakten til forsikringen kan give en økonomisk fordel i nedsættelse af indboforsikring, hvis en alarm installeres efter deres forskrevne regler. En fordel mange ikke benytter, men lader sig opsluge af et uoverskuelig marked. Og husk, at en tyverialarm kun er forbyggende og ikke altid holder dig som tyv ude, men stadig er en af de mest effektiv og præventiv løsninger!

Leave a Comment