Tyverialarm uden abonnement til private

tyverialarm uden abonnement

Vælg en privatalarm der passer til behovet og stå stærkere overfor tyven.

En af de bedste måder at sikre dit hjem eller sommerhus mod indbrud er en tyverialarm. De forebygger indbrud, fordi alarm-klistermærkerne viser tyven, at der er en alarm i huset. Hvis tyven alligevel går ind, så giver alarmen dig hurtigt besked.

Tyverialarmer findes både med og uden abonnement, og vi vil her gøre dig klogere på, hvad en tyverialarm uden abonnement er.

Vi ser på:

 

Hvorfor vælge en alarm uden abonnement?

Der er fordele og ulemper ved alle alarmer, så det vigtigste er, at du finder ud af, hvad dit behov er. Hvis du vil have et vagtselskab tilknyttet, så skal du vælge en alarm med abonnement. Men kan du klare dig med selv at ”rykke ud”, så er det en alarm uden abonnement du skal gå efter.

Der er desuden flere fordele ved at vælge en tyverialarm uden abonnement:

  • Du ejer selv alarmen

Med en alarm med abonnement ejer alarmselskabet alarmen, men når du køber den uden abonnement, er du ejeren. Det betyder blandt andet, at du undgår gebyr til nedtagning, hvis du flytter.

  • Du ved, hvad alarmen koster

Du betaler et engangsbeløb for din tyverialarm uden abonnement, og så bliver det ikke dyrere (med mindre du vil tilkøbe ekstra udstyr). Du slipper altså for løbende at betale for et abonnement eller for at vagtselskabet skal rykke ud, når alarmen går – og du ved derfor præcis, hvad alarmen koster. Nogle alarmer uden abonnement kræver dog et simkort, som kan koste 10-20 kr. om måneden.

  • Du kan selv sætte alarmen op

Det koster dig ikke noget at montere alarmen, for du kan nemt gøre det selv.

  • Du kan udvide alarmen efter behov

Finder du senere ud af, at du vil have flere sensorer, video-overvågning eller noget helt tredje, kan alarmer uden abonnement nemt udvides. Der er et stort udvalg af tilbehør til alarmen, som du senere kan tilføje.

  • Du kan vælge, hvem der skal have besked, når alarmen går

Der er ingen vagtservice tilknyttet alarmen, men du kan selv bestemme, hvem der skal have besked, hvis der er ubudne gæster. Det kan være naboer, venner eller familie, som bor tæt på dit hjem, og på den måde er du sikker på, at der sker en hurtig udrykning. Endda hurtigere end, hvad et alarmselskab ville kunne, hvis det er naboen, der kigger til huset.

 

Tre alarmer uden abonnement

Der findes mange forskellige slags alarmer uden abonnement og i mange prisklasser. Priserne svinger afhængigt af, hvad der er i pakken, og hvor mange elementer og sensorer der kan kobles på alarmen.

Med de mange muligheder er det bedste råd, inden du køber en tyverialarm uden abonnement at gøre det klart, hvad du præcis har brug for, og eventuelt hvad du gerne senere vil have mulighed for at koble til alarmen. Så kan du nemlig nemt finde den alarm, som giver dig de muligheder, du har brug for.

Vi har her fundet tre bud på din nye tyverialarm uden abonnement i tre forskellige prisklasser:

Den billige – S1 Smart GSM alarmpakke

Pakken består af et alarmpanel, 1 bevægelsessensor, 1 dør/vinduessensor, 2 fjernbetjeninger og 5 alarm-klistermærker.

Denne alarm ligger i den billigere ende og er en rigtig god løsning til lejligheden eller et mindre hus. Du har mulighed for at koble den sammen med op til 60 forskellige enheder som ekstra bevægelsessensorer, dør/vindueskontakt eller gasdetektor.

Alarmen er nem at installere, og den betjenes ikke via panelet som andre alarmer, men via din smartphone. Du skal downloade en app, som findes til både iOS og Android, og så kan du via den installere de forskellige elementer og tilføje dem, der skal have besked ved indbrud.

Køb den hos Boligalarmer.dk

Mellemklassen – ST-3 Lille Villa pakke

Pakken består af et alarmpanel, 2 bevægelsessensorer, 2 dør/vinduessensor, 2 fjernbetjeninger og 3 alarm-klistermærker.

Med denne alarm får du 2 bevægelsessensorer og 2 dør/vinduessensorer, og pakken er derfor optimal til den lille villa. Med de 4 sensorer kan du dele dit hjem op i zoner, så du kan have alarmen tændt, mens du er hjemme. Det kan være en fordel, så du kan have alarmen tændt, når du sover, men stadig kan bevæge dig fra sengen og til toilettet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Du har mulighed for at koble op til 30 sensorer til alarmen, så du kan udvide den, hvis du flytter i noget større eller bare vil sikre huset i nogle andre rum.

Alarmen installeres via alarm-panelet, ligesom den kan styres fra din smartphone. Det eneste du skal købe til er et simkort, så alarmen kan give dig besked, hvis der kommer ubudne gæster.

Køb den hos Miraca.dk

Topklassen – TrueGuard Pro + Fotopakke

Pakken indeholder 1 alarmpanel, 1 bevægelsessensor med kamera, 1 dør/vinduessensor, 1 fjernbetjening og 5 alarm-klistermærker.

Denne tyverialarm er topmodellen fra TrueGuard, og det er derfor et fremtidssikret system, hvor du kan koble op til 40 enheder til alarmen.

Alarmen leveres med én bevægelsessensor med et almindeligt kamera i stedet for en almindelig bevægelsessensor, og det betyder, at når alarmen går, så får du tilsendt et billede til din smartphone eller email. Du kan desuden tilkøbe en bevægelsessensor med videokamera, som sender dig en video, hvis alarmen går.

TrueGuard Pro+ har både et GSM- og IP-interface, og det betyder, at du enten kan have et simkort til den eller du kan koble den op til din internetforbindelse derhjemme gennem routeren.

Køb den hos Boligalarmer.dk

 

Hvordan virker alarmen?

Tyverialarmen består af et panel samt nogle trådløse bevægelsessensorer. Sensorerne sættes op ved vinduer og døre, hvor indbrudstyven vil kunne komme ind og bevæge sig rundt. Det vil sige, at det er en god idé at have sensorer på yderdøre, vinduer der ikke kan ses fra vejen samt mellem de større rum i huset som køkken, stue og gangarealer.

Alarmerne fungerer sådan, at når sensorerne opfanger en bevægelse, så får du – og de andre du har indkodet – besked via telefonen. Samtidig går alarmen i huset, så indbrudstyven kan høre, at han er opdaget.

Alarmerne er enten GSM- eller IP-baseret. Alarmer, der er GSM-baseret, bruger mobilnettet, og de kræver derfor et simkort. Du får derfor en udgift på 10-20 kr. pr. måned til et simkort.

IP-baserede alarmer fungerer ved hjælp af internettet og skal kobles op på din router i hjemmet. Kan alarmen bruges med både GSM og IP, vælger du selv, om du vil bruge en af delene eller begge.

 

Ekstra udstyr til din tyverialarm uden abonnement

Der er et stort udvalg af ekstra tilbehør til alarmer uden abonnement. Det kan være ekstra sensorer til døre og vinduer eller bevægelsessensorer. Flere kan fås med kamera eller videokamera, så du har billeder af indbrudstyven.

Der er også røg- eller gasdetektorer, så du kan få besked, hvis der er brand eller gassen lækker. Du kan også få ekstra fjernbetjeninger eller en briklæser til alarmen, som gør det nemt for børnene at slå alarmen fra.

Leave a Comment