Tyverialarm med abonnement giver mange fordele

Tyverialarm med abonnement

Lad dit hjem være professionelt overvåget 24/7 med en løsning uden abonnement.

En tyverialarm er en rigtig god idé, hvis du vil sikre dit hjem mod indbrud. Den kan ikke forhindre tyven i at komme ind, men virker forebyggende, når du sætter alarm-klistermærkene op, og når alarmen går, kommer tyven forhåbentligt på andre tanker og forsvinder.

Der findes alarmer med og uden abonnement, og vi vil her gøre dig klogere på tyverialarmer med abonnement.

Vi ser på:

 

Hvorfor vælge en tyverialarm med abonnement?

Den store fordel ved at vælge en tyverialarm med abonnement er, at der er et vagtservice tilknyttet, som kører ud, når alarmen går. Det er virkelig smart, hvis alarmen sidder i sommerhuset eller der ikke er naboer, venner eller familie til at reagere hurtigt på en alarm, som det skal ske, hvis du vælger en alarm uden abonnement.

Men der er mange flere fordele ved at vælge en tyverialarm med abonnement:

 • Vagtselskab rykker ud

Som skrevet, så rykker der en vagt ud, når alarmen går i dit hjem. Du slipper derfor for at lave aftaler med naboer, familie eller venner om, at de skal rykke ud, hvis alarmen går.

 • Alarmen bliver serviceret og vedligeholdt

I de fleste abonnementer er både service og vedligeholdelse inkluderet. Derfor er du sikker på, at alarmen altid fungerer, som den skal.

 • Montør sætter alarmen op

Du slipper for besværet ved selv at sætte tyverialarmen op. Udbyderen sender en montør, som sætter alarmen op, og du er derfor sikker på, at det bliver gjort på den rigtige måde, og de rigtige døre og vinduer bliver sikret.

 • Du får den helt rette alarm

Udbyderne af alarmer med abonnement er selvfølgelig interesseret i at sælge dig noget, men de er også interesseret i, at du får den helt rette alarm til dine behov. Så gør op med dig selv, hvad du har brug for, og lad så udbyderen guide dig til det rette valg, så du får det helt rigtige tilbehør og udstyr til din alarm.

 • Billigt at anskaffe

Tyverialarmer med abonnement er billige at anskaffe – til gengæld betaler du så løbende en pris for dit abonnement. Men du slipper for at skulle betale mellem 1500-4000 kr. for alarmen, som du skal, hvis det er uden abonnement.

 • Overvågning af alarm 24 timer i døgnet

Din tyverialarm bliver overvåget 24 timer i døgnet af et vagtcentral. Ud over at der altid er en vagt til at rykke ud, så holder vagtcentralen også øje med fejlmeldinger fra din alarm. På den måde er du sikker på, at den altid virker.

 • Nem betjening af alarmen via app

Udbyderne af tyverialarmer med abonnement har tilknyttet en app til alarmen, så du selv nemt kan håndtere alarmen. Du kan fjernbetjene alarmen og slå den til og fra, selvom du ikke er hjemme.

Hvis du har foto-sensorer tilknyttet, vil du også få et billede tilsendt, når alarmen går. På den måde kan du også selv holde øje med, om det er en tyv eller dine børn bare har glemt at slå alarmen fra.

Nogle selskaber giver dig også mulighed for at logge ind på alarmens kamera, så du kan holde øje med huset, selvom du ikke er hjemme.

 

Få tilbud og tjek betingelserne

Der er et stort marked med forskellige udbydere af tyverialarmer med abonnement, og det kan være svært at overskue. Vi har derfor 2 anbefalinger til dig, så du kan få en tyverialarm med det rette abonnement:

 • Indsaml flere tilbud
 • Tjek hvad der er inkluderet i prisen

Indsaml flere tilbud

Det er en rigtig god idé at indsamle flere tilbud fra forskellige udbydere af tyverialarmer med abonnement. De tilbyder alle noget forskelligt, og det kan være svært at gennemskue på de forskellige hjemmesidder, hvad forskellene er, og hvad du får med. Få et samlet tilbud her:

Så kontakt i stedet de store selskaber som G4S, Verisure og Falck og hør, hvad de kan tilbyde dig. Det er en god idé at finde ud af på forhånd, hvad du har brug for. Flere udbydere har nemlig også brand-, gas- og vandalarmer, så overvej gerne inden, om du har brug for det også, så du ikke får et tilbud på noget, du slet ikke har brug for.

 

Tjek hvad der er inkluderet i prisen

Du kan få en uheldig og dyr overraskelse, hvis du ikke har styr på, hvad der er inkluderet i dit abonnement. Der er stor forskel mellem de forskellige udbydere, så det er vigtigt at tjekke, hvad der koster ekstra, og hvad der er inkluderet.

Det er god idé at tjekke om disse ting er inkluderet:

 • Fejlalarmer

Hvis dine børn for eksempel kommer hjem og glemmer at slå alarmen fra, så alarmen går, og vagtselskabet rykker ud, kan det koste dig helt op til 1000 kr.

Det burde ikke være noget problem at have dyr i hjemmet, men spørg for en sikkerheds skyld selskabet om, hvad der defineres som en fejlalarm.

 • Udrykning ved alarm

Det lyder måske skørt, men ved nogle abonnementer koster det penge at få vagtselskabet til at rykke ud. Det kan selvfølgelig godt svare sig, hvis alene advarslen om en alarm holder tyven væk. Men det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du er plaget af indbrud. Så overvej, om besparelsen er det værd i forhold til bare én udrykning.

 • Opsætning og vedligeholdelse af alarm

Det er en professionel montør, som skal sætte alarmen op, og det koster hos nogle selskaber penge. Det samme kan reparation, vedligeholdelse og nedtagning af alarmen også gøre. Så tjek priserne for at have tyverialarmen, inden du får dig en grim overraskelse.

 

Hvordan virker en tyverialarm med abonnement?

Tyverialarmen består af et panel og nogle sensorer, som bliver sat op i huset ved døre og vinduer, hvor indbrudstyven kan komme ind. Når du køber en tyverialarm med abonnement kommer der en montør ud og sætter alarmen op, så du er sikker på, at sensorerne sidder de helt rigtige steder.

Hvis der er indbrud, vil alarmen starte i huset, og samtidig får en vagtcentral besked, og de rykker ud. Du får også besked via din mobiltelefon, så du også ved, at alarmen er gået.

Flere udbydere af alarmer med abonnement tilbyder også andet end tyverialarmer. Du kan for eksempel få din alarm koblet sammen med en brandalarm, gasalarm eller vandalarm, så dit hus er sikret mod mere end indbrud.

Leave a Comment