En terrassedørslås er en effektiv sikring mod indbrud

Elektronisk terrassedørslås med kode

Elektronisk terrassedørslås i et flot design, du let kan isætte

Gennem tiden har specielt døren, været den mest brugte vej ind og ud for indbrudstyven. Vil han ind, skal han nok komme det. Men jo mere besværlige du kan gøre det, jo større sandsynlighed er der for, at han går videre. Du kan let gøre det besværligt ved, at udskifte dit nuværende greb i terrassedøren med en terrassedørslås.

 

Hvorfor bør du skifte til en terrassedørslås?

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har greb med lås på din terrassedør, er det let for tyven at komme ind i din bolig. Ruden knuses og tyven kan nu åbner døren uden større udfordringer. Døren er ikke kun den nemme vej ind, men også den perfekte flugtvej ud. Men har du derimod lås på døren, blokere du let tyvens flugtveje! Men husk, at terrassedøren stadig har funktion som flugtvej, for dig og familien i tilfælde af brand.

Med en terrassedørslås får du en masse fordele. Eksempelvis kan alle, der har kendskab til koden, let åbne døren indefra, men du har også fordelen i, at døren ikke kan åbnes uden kode den dag tyven kommer forbi. Terrassedørslåsen kan ikke kun anvendes på døre, men også til vinduer med greb.

Terrassedørslås fra Ruko – sådan virker den

Leder du efter en super effektiv sikring, der tilmed kan anskaffes til en overkommelig pris og som gør-det-selv manden i dig kan udføre, er en terrassedørslås løsningen. Låsen findes i flere forskellige flotte designløsninger.
Terrassedørslåsen anvender almindelige batterier og kan aktiveres og låses flere tusinde gange, før et batteriskifte er nødvendigt. Låsen kommer med en foruddefineret kode som du let kan ændre og således i får jeres egen personlige kode, i familien.

For at låse døren op, taster du blot den valgte kode. Når døren igen skal låses, lukker du blot døren og trykker på låseikonet, hvorved døren nu er låst. Skulle du komme til at glemme at tykke på låseikonet, låses døren automatisk efter få sekunder. En gennemført og nem måde, du kan nedbringe tyvens muligheder, i at komme både ind og ud af din bolig, på.

Find låsen fra Ruko her

 

Se her, hvor let og enkelt det er at anvende og montere en terrassedørslås på dine døre og vinduer.

 

Et stærkt alternativ til Ruko

SecuYou elektronisk låsSecuyou kan som låsen fra Ruko, anvendes på både døre og vinduer. Begge er smarte løsninger, men med Secuyou får du i modsætning til Ruko den teknologiske fordel af, at du med denne terrassedørslås, kan styre det hele fra din smartphone eller medfølgende fjernbetjening.

Er dine nuværende døre og vinduer med almindelige greb og uden lås, kan du med udskiftning til Secuyou få en stærk samlet løsning, som er nem at betjene. Lås alt når du går på arbejde og lås terrassedøren op fra din arbejdsplads, når din søn eller datter har glemt nøglen. Mulighederne er næsten lige så mange, som dine behov.

Enkelte at anvende

Den elektroniske terrassedørslås fra Secuyou har tre hovedfunktioner: ”lås op”, ”Lås inde” og ”lås ude”. Det hele styres fra fjernbetjeningen/smartphone, hvorfra du kan låse din terrassedør og husets vinduer, der hvor låsen er monteret på én gang med ”lås op”.

Systemet er smart designet for klikker du på ”lås inde”, kan du let åbne vinduerne indefra med ét tryk og de låser sig selv igen når der lukkes. Aktiveres ”lås ude”, kan du ikke åbne systemet, ikke engang indefra huset. Heller ikke ved, at klikke på låsesystemets funktion, på den enkelte dør eller vindue. Med et tryk på fjernbetjeningen sikres det, at alle døre og vinduer ikke kan åbnes indefra.

Køb løsningen fra Secuyou online her

 

Dit valg gør en stor forskel

Hvad enten du vælger det ene, eller det andet låsesystem, vil du uden tvivl øge din grad af indbrudssikring betydelig. Det bliver væsentligere sværere for tyven at komme ind og ikke mindst ud af dit hjem igen, hvilket vil betyde, at tyven ofte vil  forlader din grund/bolig, uden forsøg på indbrud.
Og ja, ikke nok med at du gør det sværere for tyven, så vil du også sikre småbørn i familien, da døre og vinduer ikke tilfældigt kan åbnes. Systemerne har mange gode fordele og dem vil du, altså kunne opleve flere af, så snart du har fået din egen terrassedørslås, monteret.

Leave a Comment