En terrassedørslås er en effektiv sikring mod indbrud

Sig velkommen til den nye terrassedørslås fra Secuyou! Den seneste udgave af låse fra Secuyou, er nu kommet på markedet, i en ny og forbedret version. Vi har få låsen tilsendt fra firmaet, så vi har kunnet teste låsen og giver her, vores ærlige mening om den nu forbedrede elektroniske terrassedørslås.

Allerede nu kan det afsløres, at vi er positive over den nye version. Læs hele vores test igennem og afprøv selv den nye terrassedørslås!

 

Fordele:

  • Høj brudstyrke på 100 N/m
  • Kan også anvendes på vinduer
  • Nem installation via App
  • Låser automatisk
  • Ubegrænset antal brugere
  • Lang batterilevetid
  • Unlock funktion. Giver beboerne en sikkerhed for altid at kunne låse døren op.[/column]

 

Indhold i pakken:

Låsen kommer som en samlet enhed, enten med højre eller venstre greb.
Skruer til montering af låsen
2 stifter (7×7 og 8×8 mm, længde 43 mm)
2 stk. AAA batterier
Secuyou klistermærke

 

Prisen

Lad os allerede nu, starte med en af de vigtigste parameter for dig som forbruger, prisen. Secuyou terrassedørslås forhandles til 998 kr. uanset om du skal bruge den med højre, eller venstre greb. Samlet set synes vi, at prisen er fair i forhold til funktionerne og sammenholdt med andre konkurrenter på markedet. Priserne på elektroniske terrassedørslåse svinger fra alt mellem 700 – 1.800 kr. og det på låse, der IKKE kan styres via din telefon.
Til prisen kan det ende med at blive en større udskrivning, hvis du også skal have låsen til dine vinduer hvor “terrassedørslåsen” også virker. Sidder du allerede og laver det regnestykke, så husk at modregne selvrisikoen på dine forsikringer og affektionsværdi, såfremt uheldet skulle være ude.

 

Test af terrassedørslåsen og dens funktioner.

For at vi som forbruger skulle vælge dette elektronisk-system, ville vi være afhængige af, at teknologien bag, aldrig fejlede – at vi altid ville kunne låse huset af og efterfølgende komme ind igen. Derfor har vi stress-testet systemet, netop for at sikre, at appen ikke pludselig crasher og at låsen altid kan både låse og låse op. Vi mødte ikke de store udfordringer og selv med en fiktiv problemstilling, var der hurtig respons og hjælp at hente, ved kontakt til Secuyou´s support.

Systemet virker og det virker upåklageligt med bluetooth, hvilket er et krav for at terrassedørslåsen er funktionel. Det er enkelt at tilføje låsen i appen og give den en selvvalgt kode. Systemet låser automatisk, når huset forlades og kobler sig selv på, når den har forbindelse med bluetooth. Hertil kan låsen også altid låses op indefra, med et simpelt tryk i bunden af den sorte inddækning.

Læs mere om låsen fra Secuyou

Montering af låsen

Du skal ikke være den store handyman for at kunne montere låsen på din terrassedør eller dine vinduer. Se den udførlige guide herunder.

Design

Låsen er designet i samarbejdet med den professionelle designer Niklas Jacob. Den fremstår stilren, således den passer perfekt, til enhver indretning og et bredt udvalg af døre og vinduer. Selve låsen er udført i et aluminiums look, hvor selve funktionaliteten er gemt bag den sorte plastkappe.
Der er noget tyngde i selve låsen, hvilket giver en klar fornemmelsen af, at terrassedørslåsen er udført af kvalitetsmaterialer. Teknologien fylder naturligvis men selve låsen fremstår robust, hvilket stemmer overens med låsens vægt.

 

Konklusion

Og nu til det helt store spørgsmål, kunne vi selv finde på at købe produktet ? Og her må svaret være, et klart Ja! Monteringen og efterfølgende opsætning i appen, er super let og det er et must for brugerne. Designet er som sagt virkelig pænt og passer ind på de fleste døre og vinduer. Personligt synes vi, at det er lækkert, at huset automatisk bliver låst, selv når der ikke er forbindelse mellem telefonen og låsen. Lidt uheldigt er det dog til gengæld, at den pt. kun kan anvendes på IOS enheder, samt at den ikke som en ekstra sikkerhed, kan kobles på husets alarmsystem. Det ville klart have været prikken over i´et.

Et stærkt alternativ til Secuyou

Elektronisk terrassedørslås med kode

Elektronisk terrassedørslås i et flot design, du let kan isættEt stærkt alternativ til Ruko

Gennem tiden har specielt døren, været den mest brugte vej ind og ud for indbrudstyven. Vil han ind, skal han nok komme det. Men jo mere besværlige du kan gøre det, jo større sandsynlighed er der for, at han går videre. Du kan let gøre det besværligt ved, at udskifte dit nuværende greb i terrassedøren med en terrassedørslås.

 

Hvorfor bør du skifte til en terrassedørslås?

Hvis du på nuværende tidspunkt ikke har greb med lås på din terrassedør, er det let for tyven at komme ind i din bolig. Ruden knuses og tyven kan nu åbner døren uden større udfordringer. Døren er ikke kun den nemme vej ind, men også den perfekte flugtvej ud. Men har du derimod lås på døren, blokere du let tyvens flugtveje! Men husk, at terrassedøren stadig har funktion som flugtvej, for dig og familien i tilfælde af brand.

Med en terrassedørslås får du en masse fordele. Eksempelvis kan alle, der har kendskab til koden, let åbne døren indefra, men du har også fordelen i, at døren ikke kan åbnes uden kode den dag tyven kommer forbi. Terrassedørslåsen kan ikke kun anvendes på døre, men også til vinduer med greb.

Terrassedørslås fra Ruko – sådan virker den

Leder du efter en super effektiv sikring, der tilmed kan anskaffes til en overkommelig pris og som gør-det-selv manden i dig kan udføre, er en terrassedørslås løsningen. Låsen findes i flere forskellige flotte designløsninger.
Terrassedørslåsen anvender almindelige batterier og kan aktiveres og låses flere tusinde gange, før et batteriskifte er nødvendigt. Låsen kommer med en foruddefineret kode som du let kan ændre og således i får jeres egen personlige kode, i familien.

For at låse døren op, taster du blot den valgte kode. Når døren igen skal låses, lukker du blot døren og trykker på låseikonet, hvorved døren nu er låst. Skulle du komme til at glemme at tykke på låseikonet, låses døren automatisk efter få sekunder. En gennemført og nem måde, du kan nedbringe tyvens muligheder, i at komme både ind og ud af din bolig, på.

Find låsen fra Ruko her

 

Se her, hvor let og enkelt det er at anvende og montere en terrassedørslås på dine døre og vinduer.

 

Dit valg gør en stor forskel

Hvad enten du vælger det ene, eller det andet låsesystem, vil du uden tvivl øge din grad af indbrudssikring betydelig. Det bliver væsentligere sværere for tyven at komme ind og ikke mindst ud af dit hjem igen, hvilket vil betyde, at tyven ofte vil  forlader din grund/bolig, uden forsøg på indbrud.
Og ja, ikke nok med at du gør det sværere for tyven, så vil du også sikre småbørn i familien, da døre og vinduer ikke tilfældigt kan åbnes. Systemerne har mange gode fordele og dem vil du, altså kunne opleve flere af, så snart du har fået din egen terrassedørslås, monteret.

Leave a Comment