Operation mærkning – det usynlige våben

Operation mærkning - mærkning mod tyveri

Operation mærkning er en gratis løsning til dig som borger.

Hvis du ikke kender til denne form for mærkning, er det med at spidse øjne og øre, for her har du alt og vinde. Mærkningen gør det nemlig svært at sælge de stjålne genstande videre og lettere for politiet at finde de rette ejere. En ganske gratis løsning, som alle kan have fornøjelsen af.

Operation mærkning er en yderst effektiv løsning, der gør det lettere for politiet at finde frem til den rette ejer. En tiltag iværksat af det kriminalpræventive råd i 1999.

Ved at kontakte din lokale politistation, kan du få udleveret et kuffert med mærkningsværktøjet. Kufferten indeholder pen, skabelon med tal og bogstaver, samt klistermærker til boligens vinduer og døre. Operation mærkning er en usynlig løsning, der ikke kan ses med det blotte øje. Med pen og skabelon, kan du pænt mærke billeder, computere, fjernsynskærme uden at gøre skade på dine ejendele. Du skal ikke mærke alt, men det der har en speciel eller høj økonomisk værdi for dig. Mærker du unødvendigt alt, kan det blive svært at sælge videre, selv for dig som den rette ejer. Du bør derfor mærke med omtanke!

Med klistermærkerne i vinduer og døre signaler du tydeligt, at du har benyttet dig af muligheden for ”operation mærkning”, kan de få tyven til at vælge et andet hjem. Tøv ikke, med at benytte denne løsning og undgå, at dine arvestykker bliver til tyvegods!

Leave a Comment