Om os – Baggrunden for indbrudsguide.dk

Hvem er indbrudsguide.dk for? Den er for dig, der lige som andre gerne vil vide mere om sikring af din bolig, lejlighed, sommerhus med videre. Vi deler så meget af vores viden som vi kan, så du på bedste vis kan blive oplyst om, alt om alarmer, låse, sikring af vinduerne og meget mere.

Dog skal vi også fortælle dig, at siden drives af interesse. Har du derfor spørgsmål til priser, installationer, specifikke ordninger med videre, opfordre vi dig til, at kontakte en fagmand eller virksomheden selv.

Vi tager dog altid mod gode råd eller emner vi kan dække på: info@indbrudsguide.dk

 

Så hvem er det endelig der informere dig og hvorfor?

Lasse Jaldorf AnderenDet er mig, Lasse Jaldorf Andersen der driver, passer og plejer indbrudsguide.dk – og dermed også personen som levere dig informationerne.

Til dagligt, har jeg den store fornøjelse af, at arbejde med online markedsføring eller nærmere specifikt SEM annoncering. Men stopper her gør det ikke. Online markedsføring er også min hobby, så vi mødes også på mine sider om skiudstyr og siden om byggematerialer. To andre af mine store interesser.

 

 

Men hvorfor er sikring af hjemmet blevet til en interesse?

Desværre har jeg stået i den uheldige situation, at jeg ligesom andre tusinde danskere, har oplevet indbrud på nærmeste hånd. Dog var det hverken mit hjem eller mit indbo det gik udover, men episoden husker jeg alligevel.

Vi skal tilbage til min spæde teenageår, hvor jeg overnattede ved min faster. Om morgen kunne vi konstatere, at terrassedøren var brudt op. Blot tanken om, at der var en fremmede person inde i huset mens vi sov, giver mig i dag stadig kuldegysninger.

Da jeg nu i en ældre alder har forstået, hvordan oplevelsen har sat sine spor, begyndte jeg at undersøge emnet nærmere. Oplevelsen ønsker jeg for ingen og besluttede derfor, at indbrudsguide.dk skulle være så informativ, at du ikke ville have svært ved at tage en beslutning om, hvordan du skulle sikre dit hjem mod indbrud.

 

Jeg har ikke ti hænder – Det med småt

Selvom der ikke er så meget, vil jeg venligst fortælle dig om, at vi samarbejder med tredjepartsvirksomheder. Disse virksomheder har dog ingen indflydelse på indholdet.
Vælger du, at købe et produkt, løsning, service eller lignende gennem et link, får vi som partner en lille andel, der løbende bliver anvendt til gå flere produkter i dybden, vedligeholde siden og få teknisk hjælp.

 

Vi håber, at du har stor fornøjelse i, at læse om de elementer, der kan sikre din boligen.

Ja, der er meget indhold, men guiden om indbrud er altid et godt sted at starte.