Privat og Cookie Politik

1.Kontakt

Lasse Jaldorf Andersen
Skovly 13, 8300 Odder
Tlf.: 40276265
Mail: info@indbrudsguide.dk

 

2. Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, hvilket gør det lettere for os at forstå din aktivitet på hjemmesiden. Dette gøres for at forbedre din oplevelse af indbrudsguide.dk.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies bruges IKKE til at indsamle personlige oplysninger og de kan IKKE indeholde virus.

 

3. Hvilken Cookies anvendes

Der anvendes på hjemmesiden flere cookies. Herunder kan du se hvilken cookies der anvendes og hvordan du sletter eller blokere dem.

 

3.1 Google Analytics

Vi benytter cookies fra Google Analytics for at spore trafik og din færden på hjemmesiden. Det kan være oplysninger som alder, geografi, interesser samt hvor mange gange siden er besøgt. Informationer der anvendes til at forbedre siden.Ingen personlige oplysninger spores med Analytics!

Ønsker du at fravælge cookies fra Analytics, kan dette gøres med linket herunder:
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

3.2 Annoncenetværk:

Da hjemmesiden formidler kontakten mellem dig som kunde og forhandlere, anvendes annoncenetværk som f. eks Partner Ads til at formidle denne kontakt.

Ønsker du at framelde dig, så du ikke indgår i annoncenetværket, kan her finde listen: http://minecookies.org/fravalg

 

4. Slet alle eller bloker cookies

Mange hjemmesider bruger på samme måde som indbrudsguide.dk cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden.
Ønsker du alligevel at slette alle cookies eller blokere dem, følges vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

5. Personlig data og information

Vi tager dine data og sikkerhed seriøst. Derfor indsamles der som princip også kun den information, som vi skal bruge for at levere indhold til dig her på sitet. Så vi fortsat kan levere gode brugeroplevelser og hjælpe besøgende videre.

Formålet med privatlivspolitikken er at tydeliggøre og kommunikere, hvilke data vi håndterer og hvordan.

Har du spørgsmål, så er du altid velkommen til at rette kontakt via indbrudsguide.dk.

Det primære formål med indbrudsguide.dk er at levere viden i artikel og videoform for at guide dig bedst muligt I dit valg af skiudstyr.

Behandling af personoplysinger
Vi opbevarer kun et minimum af persondata for at levere vores service. Det er alt sammen ekspliceret herunder, men det er eksempelvis navn og e-mail adresse. Det gør vi såfremt du anvender kommentarfeltet på siden, for at du kan modtage vores svar på spørgsmål du måtte stille os.

Vi accepterer ikke sensitiv information i, kommentarer og lignende. Modtager vi dette, så sletter vi det igen hurtigst muligt med mindre det relaterer sig direkte til en opretholdelsen af en separat kontrakt med den enkelte besøgende.

Kontakt – samtykke
Kontakter du os via indbrudsguide.dk så opbevarer vi de indtastede oplysninger i vores e-mail system hos UnoEuro. Vi har indgået en databehandleraftale med UnoEuro, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. I dette tilfælde til opstart af dialog mellem indbrudsguide.dk og dig. De bliver slettet, når dette formål er opfyldt.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med.

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at klage over behandling af dine personoplysninger påindbrudsguide.dk, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.