Cookie Politik

1.Kontakt

Lasse Jaldorf Andersen
Mail: info@indbrudsguide.dk

 

2. Cookies

Denne hjemmeside anvender cookies, hvilket gør det lettere for os at forstå din aktivitet på hjemmesiden. Dette gøres for at forbedre din oplevelse af Indbrudsguide.dk.
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies bruges IKKE til at indsamle personlige oplysninger og de kan IKKE indeholde virus.

 

3. Hvilken Cookies anvendes

Der anvendes på hjemmesiden flere cookies. Herunder kan du se hvilken cookies der anvendes og hvordan du sletter eller blokere dem.

 

3.1 Google Analytics

Vi benytter cookies fra Google Analytics for at spore trafik og din færden på hjemmesiden. Det kan være oplysninger som alder, geografi, interesser samt hvor mange gange siden er besøgt. Informationer der anvendes til at forbedre siden.Ingen personlige oplysninger spores med Analytics!

Ønsker du at fravælge cookies fra Analytics, kan dette gøres med linket herunder:

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

 

3.2 Annoncenetværk:

Da hjemmesiden formidler kontakten mellem dig som kunde og forhandlere, anvendes annoncenetværk som f. eks Partner Ads til at formidle denne kontakt.

Ønsker du at framelde dig, så du ikke indgår i annoncenetværket, kan her finde listen: http://minecookies.org/fravalg

 

4. Slet alle eller bloker cookies

Mange hjemmesider bruger på samme måde som Indbrudsguide.dk cookies til at forbedre oplevelsen af hjemmesiden.
Ønsker du alligevel at slette alle cookies eller blokere dem, følges vejledningen her: http://minecookies.org/cookiehandtering

 

5. Persondata

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og vi indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.